« Je kans om mee te groeien »

In de verzekeringssector kan je werken voor de echt grote spelers, maar ook voor kleinere ondernemingen. Daartussenin zitten interessante verzekeraars, zoals Fidea. Groot in groeipotentieel en familiaal in aanvoelen.

 

Je bent goed opgeleid
Fidea is op zoek naar mensen met een hogere opleiding: bachelors, actuarissen, productadviseurs en IT – en Finance profielen. “We zoeken zowel mensen die de producten kunnen ontwikkelen, de systemen erachter kunnen beheren en juridisch en economisch advies kunnen geven aan onze cliënten”, verduidelijkt HR-manager Carina Stollenwerk. “We bieden veel kansen voor bachelor- en masterprofielen die een polyvalente functie op zich kunnen nemen.”

Je groeit mee in een groeiend bedrijf
Fidea is een bedrijf op mensenmaat. Dat wil het blijven, ondanks de stevige groei. “We behoren tot de Chinese Anbang Insurance Group en zijn in een sneltempo aan het professionaliseren”, zegt Carina. “Mensen kunnen zichzelf hierdoor ook sterk ontwikkelen en geregeld van functie veranderen.”

Je werkt in centrum Antwerpen
Begin 2018 verhuist de verzekeraar naar een nieuw kantoor vlak naast Antwerpen-Centraal. “We zullen er op een nieuwe manier werken, met onder andere ruimte voor thuiswerk. Via onze werfspandoek roepen we nu al iedereen op om mee te bouwen aan onze toekomst.”

Je houdt van sfeer in een middelgroot bedrijf
96% van de Fidea-mensen is tevreden tot zeer tevreden over zijn of haar job. “We zijn aangenaam verrast door dit cijfer, en scoren zelfs 2% meer dan in 2014. Onze werknemers waarderen vooral de sterke betrokkenheid bij hun job, de professionele begeleiding en de aandacht voor het welzijn van onze mensen.”

Fidea_logo

Dit artikel wordt u aangeboden door onze partner Fidea
www.fideajobs.be