Man weet nog steeds niet wie verkozen is in VS

Foto Flickr

Een man in Georgia, Verenigde Staten, kiest er bewust voor om in het duister te blijven over wie de presidentsverkiezingen gewonnen heeft. Tot dusver is hij nog steeds niet op de hoogte van de overwinning van Trump.

De man heeft naar eigen zeggen genoeg van het huidige politieke systeem. Hij besloot dan ook op verkiezingsnacht om vroeg onder de wol te kruipen, zonder te weten wie de volgende president van de VS zou worden. Toen hij de volgende ochtend opstond, voelde hij zich zo vredevol dat hij besloot te wachten tot de namiddag om zich op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen. Uren werden dagen.

“Door mezelf terug te trekken uit deze politieke ruzie en al de heisa van digitale media, heb ik als het ware het centrum van de cycloon gevonden. Het is heel vredevol in mijn bel van onwetendheid”, liet de man weten aan Fox News.

Om ervoor te zorgen dat niemand zijn bel doorprikt, gaat de man door het leven met een bordje waarop te lezen is: ‘Ik weet niet wie er gewonnen heeft en wil dat zo houden. Vertel het me alstublieft niet.’