De surprise winnaar van de Metro Photo Challenge is bekend!

Canon Metro Photo Challenge
De winnende foto: Heavenly spectacle © Sus Bogaerts

De Metro Photo Challenge is al sinds 2004 een groot succes. De wedstrijd verbindt mensen over heel de wereld via de universele taal van de fotografie. Dit jaar hebben momenteel 30.000 fotografen over heel de wereld deelgenomen met 70.000 foto’s. Met 30.000 foto’s en 13.000 deelnemers belandt België in de top drie. Niet slecht!

Dit jaar heeft de Metro Photo Challenge een extra Belgische winnaar: Canon koos zijn eigen surprise winnaar uit 13.000 deelnemers.

Heavenly spectacle

Sus Bogaerts wint met zijn foto Heavenly spectacle in de categorie The Travel of My Dreams. Hij nam de foto in het dorpje Búðir op het schiereiland Snæfellsnes in IJsland: “Hoe deze prachtige kleurrijke wolk daar kwam weet ik niet. In ieder geval was het de moeite om ze te fotograferen. Het zwarte kerkje is heel bekend en trouwlustige koppels komen van over de hele wereld om hier elkaar het ja-woord te geven.”

Sus wint het allernieuwste fototoestel, de Canon EOS 5D MARK IV ter waarde van €4.129.

Maak nog kans op een reis naar Paaseiland

De wedstrijd is nog niet afgelopen! De andere deelnemers maken nog steeds kans op een Canon cadeaubon van €500 of een fotoreis naar Paaseiland. Tot 25 november kunnen ze ons doen wegdromen met hun reisfoto’s. Op 7 december worden de Belgische winnaars bekend gemaakt en op 15 december de internationale. Deelnemen kan nog tot 25 november.

Het Metro-team wil Sus Bogaerts van harte feliciteren en wenst alle Belgische kandidaten nog veel succes!