Vijf techtips tegen ochtendhumeur

Foto Samsung

Stap jij regelmatig met het verkeerde been uit bed? Mijden mensen jou voordat je de eerste tas koffie naar binnen hebt gewerkt? Begin je zelf aanstoot te nemen aan het norse gezicht dat naar je terugstaart terwijl je je tanden poetst? Hoog tijd om je ochtendhumeur bij de hoorns te pakken! Je smartphone, die waarschijnlijk al dienstdoet als alarmklok, kan je daarbij helpen. Daarom zochten en vonden we vijf technologische toepassingen die ervoor zorgen dat de koffie automatisch pruttelt, dat een gepersonaliseerde krant klaarligt, dat de wekker niet op de zenuwen werkt … Kortweg, alles wat je nodig hebt om de ochtendstond draaglijk te maken!

Een persoonlijk alarm

Ben je het grondig beu om gewekt te worden door een schril geluid of een radiojingle? De app Alarm Clock Xtreme geeft je een wekker die je tot in de puntjes kan personaliseren. Zo kan je kiezen voor de ‘gentle wake up’- functie, die je rustig wekt door het volume geleidelijk aan op te voeren. Of je kan opteren om op te staan met je lievelingslied. De app beschikt zelfs over een snoozefunctie die je een rekensom voorschotelt. Zo worden je hersenen samen met je lichaam wakker!

Smart Home

Met Samsung Smart Home blijf je heer en meester van je domein, zelfs wanneer je nog in bed ligt. Dankzij de technologie kan je tal van apparaten in huis aansluiten op een centrale hub. Zo kan je allerlei toestellen bedienen of automatiseren met de app. Banale probleempjes, zoals de afstandsbediening kwijtspelen, vang je dan op met je smartphone. Met de app is het mogelijk om de televisie eender waar in huis te bedienen.

Wat dacht je van het huis schoonmaken terwijl jij slaapt? Met de Powerbot van Samsung hoef je zelf niet meer te stofzuigen. Even de starttijden programeren met je smartphone en de Powerbot zorgt dat je van de vloer kan eten, zelfs in de hoekjes. Zo sta je op in een schoon huis en kan je zorgeloos blootsvoets naar de badkamer trippelen.

Zelfs de wasmachine kan je automatiseren. Tref je ’s avonds een berg vuile kleren aan maar vrees je dat het centrifugeren jouw nachtrust zal verstoren? Steek de kleren in de AddWash-machine van Samsung voor je gaat slapen en je kan ’s ochtends alles in gang zetten met een druk op je smartphone. Moest je dan nog een verloren sok aantreffen, kan je die dankzij het AddWash-systeem toch nog toevoegen. Handig!

Nieuws op maat

Wil je weten wat er in de wereld gebeurd is terwijl je sliep? Flipboard geeft je een persoonlijk overzicht van berichten en nieuwsartikels op basis van jouw voorkeuren en favoriete onderwerpen. Het nieuws komt uit alle hoeken van de wereld en wordt voortdurend geüpdatet

Nooit nog verrassende buien

Een regenbui van zodra je de deur uitstapt kan een behoorlijke domper zijn op je ochtendhumeur. Met AccuWeather ben je altijd voorbereid. Er is natuurlijk geen gebrek aan weerapps, maar AccuWeather stemt de weersvoorspellingen af op jouw adres. Zo kan je van minuut tot minuut een melding krijgen als het gaat regenen. De paraplu zal je in ieder geval niet meer vergeten.

Bewaar het overzicht

Schiet je wakker in een productieve bui? Met Wunderlist kan je meteen al een to-do- of takenlijst opstellen. Bovendien stelt de app je in staat om alles eenvoudig te managen, te synchroniseren en te delen. Zo is iedereen gebrieft voordat je het kantoor binnenstapt en kan je zorgeloos naar het werk pendelen!

Meer weten? Zet je ontdekkingstocht voort op Discover.

161019_samsung_powerbot_300x250_nl