Twee lijken geïdentificeerd na vondst geketende vrouw in VS

Twee lijken geïdentificeerd na vondst geketende vrouw in VS
Twee lijken geïdentificeerd na vondst geketende vrouw in VS

Twee lichamen die zijn gevonden op het terrein van de man die een vrouw in een container had opgesloten, zijn volgens Amerikaanse media geïdentificeerd. Het zou gaan om een echtpaar, aldus de zender WSPA, die zich beroept op de wetsdokter van Spartanburg County. De politie had de lichamen gevonden na de bevrijding van de vrouw, die geketend was in de container in de deelstaat South Carolina. De 29-jarige man en zijn 25-jarige vrouw werden vermist sinds hun vrijlating uit de gevangenis in december 2015. Volgens de eerste informatie kwamen ze om het leven door kogelwonden.

De 45-jaar oude eigenaar van het terrein, nabij de stad Woodruff, is opgepakt na de vondst van de vrouw in de container. Er werden op het terrein al drie lichamen aangetroffen, waaronder de vriend van de vrouw, die eveneens in oktober verdween.

De eigenaar, Todd Kohlhepp, heeft toegegeven dat hij vier mensen ombracht op klaarlichte dag in een motorfietswinkel in 2003 in Chesnee. De moordzaak staat ook wel bekend als de “Superbike murders”. De drie andere moorden waaraan de man mogelijk gelinkt wordt, heeft hij niet toegegeven.

Bron: Belga