Ballenbad voor volwassenen opent de deuren in Londen

Foto Pixabay

Heb je heimwee naar kinderfeestjes met een ballenbad en grote borden spaghetti? Niet getreurd, een Londense pop-upbar biedt een terugkeer naar de kindertijd, maar dan aangepast voor volwassen.

Dit weekend heeft BallieBallerson de deuren geopend. Het is de zoveelste Londense pop-upbar met een uniek concept, maar dit keer wordt er ingespeeld op het innerlijke kind van iedere volwassenen.

Op de begane grond is er naar goede gewoonte een bar en een restaurant. De magie van dit concept speelt zich af in de kelder. Die is gevuld met 200.000 plastic ballen, genoeg voor een volwassenen om tot zijn middel in te verdwijnen. Bovendien speelt er aangepaste muziek en is het voorlopig toegestaan om van je cocktail te nippen tussen de ballen.

Om helemaal terug in de sfeer te komen van een kinderfeestje, biedt BallieBallerson een all-inclusive formule. Wie 35 pond (40 euro) neertelt, mag een uur lang in het ballenbad spelen, onder het genot van een glaasje prosecco. Nadien volgt een uur spaghetti (met vleesballetjes) à volonté, om vervolgens af te sluiten met een uurtje aan de bar.

Wie het kind in zich even wil terugvinden, moet snel zijn. De pop-upbar heeft dit weekend de deuren geopend. Op 31 december dit jaar is het alweer gedaan met de pret.