Na geketende vrouw vindt politie nu ook lichaam op bouwterrein in VS

Nadat de politie in de Amerikaanse staat South Carolina een in een container vastgeketende vrouw had ontdekt, is op hetzelfde bouwterrein een lichaam teruggevonden. Of het om de vermiste vriend van de 30-jarige vrouw gaat, is nog onduidelijk. De politie zette zaterdag de zoektocht voort naar andere mogelijke slachtoffers op het terrein in Spartanburg. Donderdag had ze een man opgepakt die de vrouw twee maanden lang in een metalen container had vastgehouden. Mogelijk gaat het om een seriemoordenaar, zei een politiewoordvoerder aan Amerikaanse media.
De vrouw en haar 32-jarige vriend raakten eind augustus vermist. Een tip leidde de politie deze week naar het ruime terrein bij Woodruff, waar de jonge vrouw volgens de politie “vastgeketend als een hond” in een container zat. De eigenaar van het terrein was een veroordeelde seksuele delinquent.
Volgens mediaberichten verklaarde de vrouw na haar bevrijding dat de man haar vriend voor haar ogen neerschoot. Ze zei te vermoeden dat op het terrein vier lijken begraven liggen.

bron: Belga