Terminale Jessica Whelan (4) krijgt telefoontje van Harry Styles

Jessica Whelan
Facebook / Jessica Whelan - A fight against Neuroblastoma

Andy Whelan deelde op Facebook een hartverscheurende foto van zijn terminale dochtertje. De post ging de voorbije dagen viraal. Ook Harry Styles kreeg de foto te zien.

Jessica lijdt aan de ziekte van Hutchinson, een zeldzame vorm van kanker. Ze vecht al dertien maanden tegen de ziekte. Het 4-jarige meisje heeft volgens de artsen nog maar enkele weken te leven. Haar ouders hebben besloten om de behandeling te stoppen om haar zoveel mogelijk te laten genieten van de tijd die ze nog heeft.

Harry Styles
AFP / F. J. Brown

En toen kreeg Andy een telefoontje. “Wel, dat was een surreëel telefoongesprek. Ik werd gebeld door een onbekend nummer en het was HARRY STYLES die belde vanuit de VS!!!”, aldus de vader van Jessica. De 22-jarige zanger wou graag iets doen om haar laatste weken mooier te maken.

Hij stelde voor om te FaceTimen of een video op te nemen. Andy kon hem overtuigen dat zijn dochtertje in haar huidige toestand meer zou hebben aan een video die ze opnieuw kan afspelen. Die beloofde Harry hen via e-mail te bezorgen.

As a photographer it is important to capture the truth and the reality of a situation, too easy it becomes to capture…

Posted by Jessica Whelan – A fight against Neuroblastoma on Saturday, 29 October 2016