Pizza Hut zoekt professionele pizza-eter en sportfan

Hunker je elke minuut van elke dag naar pizza? En kan je niet beslissen of je liever zonder sport of zonder adem halen door het leven gaat? Dan is de nieuwe vacature bij Pizza Hut misschien wel iets voor jou.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

De herfst is in het land. Bladeren beginnen te verkleuren en een gure wind durft al eens 's ochtends de tranen uit je ogen te snijden. De aftakelende natuur brengt ook een ander fenomeen op gang. Het schooljaar is namelijk opnieuw gestart en daar horen in de VS ook de enorm populaire universitaire sportcompetities bij.

Restaurantketen Pizza Hut wil ook graag een graantje meepikken van die populariteit en is daarom op zoek naar een 'Pizza Hut All-American'. Het is een jobaanbieding die eigenlijk niet meer vraagt dan dat je naar sportwedstrijden gaat, pizza eet en foto's en filmpjes online gooit. De droomjob zal de uitverkorene zo'n 45.000 euro opleveren.

Meer informatie over de jobomschrijving vind je hier. Er staat nergens bij dat Europeanen niet mogen deelnemen, dus als je genoeg hebt van het boerenduel Club Brugge- Zulte Waregem of die 40 fietsers die elke week liggen te ploeteren in een onuitspreekbaar Vlaams veld, schrijf je dan in.