Is dit de nieuwe vriendin van prins Harry?

AFP / A. Cowie

Het ziet ernaar uit dat de Britse prins Harry een nieuwe vriendin heeft. En niet zomaar één. Het zou gaan over de actrice Meghan Markle, meest bekend van haar rol als Rachel Zane in Suits. 

De 35-jarige schone, dochter van een Afrikaans-Amerikaanse moeder en een vader met Nederlands en Iers bloed, zou het prinselijk hart vlugger doen slaan.

“Hij is gelukkiger dan hij in jaren is geweest”, vertelde een bron aan de Britse krant The Sunday Express. De insider zegt dat het koppel het rustig aan wil doen, maar dat Harry “tot over zijn oren verliefd is”. “Er is een duidelijke aantrekkingskracht tussen hen.”

De twee zouden elkaar begin mei hebben leren kennen toen prins Harry in Toronto was. Markle filmt er haar populaire reeks en de prins was er om zijn Invictus Games voor gehandicapte militairen te promoten.

Onlangs heeft de actrice een foto gedeeld waarop ze armbanden draagt die heel erg lijken op armbanden die de Britse prins al heeft gedragen, waardoor speculaties ontstonden dat ze een geschenk waren van haar nieuwe beau.

#TBT to my solo trip to @sfhmembers #treatyourself #UK #sohohouse #farmhouse

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Geen van beide partijen wou commentaar geven op de geruchten over hun relatie.