Nieuw Instagram-account Destiny's Child doet geruchten over reünie opflakkeren

Independent women, verheug uzelf, want Destiny's Child heeft een nieuwe Instagram-pagina opgestart. Het nieuwe profiel van de meidengroep doet fans hopen op een reünie.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Er zijn zo van die dingen die een generatie bepalen, die iedereen in zijn jeugd in de schuif had liggen en die handige gespreksonderwerpen zijn om ongemakkelijke stiltes mee te bestrijden. Pokémon is er zo eentje. Voetballen van IJsboerke ook. Destiny's Child zeker.

De meidengroep, origineel met vier, maar vooral bekend geraakt als Beyonce, Kelly en Michele, naderen de 20-jarige verjaardag van hun debuutalbum. Toch zit er nog leven in de band, of tenminste in het marketingteam erachter. Zo werd er vorige week een nieuw Instagram-account van de groep gelanceerd.

Het profiel postte tot nu toe al vier foto's, met telkens beschrijvingen van hits van de meiden, maar fans willen er meer in zien dan dat. De geruchten over een reünie van de groep gaan al een tijd de ronde en klinken dankzij het nieuwe account opnieuw luider.

@destinyschild @instagram Ooooh! I have a feeling... @RealMichelleW @KELLYROWLAND and @Beyonce .... and we are ready! Come on back loves! ?

— Fenton Rhaney (@fentonrhaney) 27 oktober 2016

The rumours are starting again.. @destinyschild are now on Instagram. Can't they just slay my life ONCE with a reunion tour?! ?

— Callum (@callumj0hn) 28 oktober 2016