Meisje zit vast met hoofd in pompoen

Halloween nadert met rasse schreden en dat wordt uitvoerig gevierd in de Verenigde Staten. Om zich voor te bereiden op de meest huiveringwekkende avond van het jaar, hollen heel wat mensen traditiegetrouw een pompoen uit. Zo ook de Amerikaanse Rachel Ralphs, alleen had zij het geniale idee om haar hoofd in zo’n gevaarte te steken. 

“Is hij niet schattig? Ik wed dat ik mijn hoofd erin kan steken”, zegt de tiener in het begin van het filmpje. Het bleken – helaas voor haar – profetische woorden, want na een tijdje blijkt het meisje klem te zitten in de pompoen.

In tegenstelling tot Rachel zelf, zien haar broertjes er de humor wel van in. Hetzelfde geldt voor haar moeder Kristy, die het hele tafereel doodleuk filmt. Als de vader zich bij het olijke gezelschap voegt, stelt hij voor om de hulp van de brandweer in te schakelen. Gelukkig moest het niet zo ver komen en bevrijdde de pater familias zijn dochter uit de benarde situatie.

Achteraf gezien vond de familie Ralphs het incident zo grappig, dat ze het deelden op YouTube. Daar werd de video al meer dan 400.000 keer bekeken. Ook Rachel kan ondertussen best lachen met haar flater. “Eigenlijk is het echt hilarisch”, geeft ze schoorvoetend toe aan TODAY.com.