Halloweenkostuums volgens de sterren

Instagram / Kate Hudson

Elk jaar opnieuw proberen de sterren elkaar te overtroeven met hun Halloweenkostuums. Alhoewel de feestdag pas morgen is, zijn veel celebrities al volop aan het feesten. De voorlopige winnaar van Beste Kostuum is ongetwijfeld Katy Perry, die onherkenbaar is als een zekere Amerikaanse presidentskandidate.

Actrice Kate Hudson organiseerde zoals elk jaar een episch Halloweenfeest. De gastvrouw leek de inspiratie voor haar kostuum dit jaar te halen uit het Wilde Westen, met haar wit corset en wel erg aanwezig hoofdpluimage.

 

Ook het kostuum van Jessica Alba is indrukwekkend. Ze was met haar BFF Kelly Sawyer verkleed als het duo Patsy en Edina van Absolutely Fabulous.

#ABFAB w my boo @kellysawyer #patsyandedina #bff 🍾🍾👯 #Halloween

A video posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

 

Maar de topper van de avond was toch wel Katy Perry, die dit jaar een politieke draai gaf aan haar kostuum. Ze verscheen totaal onherkenbaar op het feest als Hillary Clinton. Een vriend vergezelde haar verkleed als Bill.

Katy deelde ook deze behind the scenes-foto.

 

Ook op andere plaatsen werd gevierd. Kylie Jenner organiseerde samen maar haar vriend Tyga een ‘dood diner’. De twee waren verkleed als skeletten. Zusje Kendall was één van de gasten.

thanks for joining our dinner tonight 💀

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

stranger things

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on