Ook voormalige Miss Finland beschuldigt Trump van ongewenste intimiteiten

door
Belga
Leestijd 1 min.

De voormalige Miss Finland Ninni Laaksonen beschuldigt de Amerikaanse Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump als twaalfde vrouw van ongewenste intimiteiten. Dat melden verschillende media. Laaksonen, die deelnam aan de Miss Universe-wedstrijd die ooit in handen was van Trump, vertelde aan de krant Ilta-Sanomat over de ongewenste intimiteiten voor een uitzending van The Late Show met David Letterman in 2006.

"Voor de show werden we gefotografeerd voor het gebouw. Trump stond naast mij en ineens kneep hij in mijn billen. Ik denk niet dat iemand het heeft gezien, maar ik schrok en dacht 'wat gebeurt er'?", aldus de vrouw.

Laaksonen verklaarde ook dat verschillende mensen haar hadden verteld dat Trump haar aantrekkelijk vond omdat ze hem deed denken aan zijn vrouw Melania. "Iemand vertelde me dat Trump me graag had omdat ik leek op Melania wanneer ze jonger was", aldus Laaksonen. "Ik vond dat walgelijk."

Trump heeft de beschuldigingen van seksueel misbruik steeds ontkend, en verklaarde onlangs dat hij na de verkiezing alle vrouwen die hem beschuldigd hebben, zou aanklagen.

bron: Belga