’s Werelds beste breakdancers in één show

Red Bull / D. Rönnback

Red Bull Flying Illusion brengt twaalf breakdancers van wereldklasse samen, elk van hen een toptalent in zijn of haar eigen dansstijl. “Onze crew is gezegend met de beste dansers ter wereld”, aldus choreograaf Vartan Bassil. “Iedere danser kan het publiek op zijn eentje met verstomming slaan – wij zetten ze allemaal samen op het podium!”

Zo is er onder meer Minzy die een carrière als professionele gymnaste kan ambiëren. Junior wandelt beter op zijn handen dan de meeste mensen op hun voeten. Benny is wereldrecordhouder headspins en vormt samen met Demon en Gengis – letterlijk – een vliegende brigade. Kalli en Robozee zij king en queen in newstyle popping terwijl Ukay als klein jongetje opkeek naar de Flying Steps en nu met zijn grote helden op het podium staat.

Samen vormen ze een topteam dat de grenzen verlegt van wat mogelijk is. “We hebben nog nooit zo hard getraind, maar het is het waard”, aldus Benny, die ook al mee danste met Red Bull Flying Bach. Voor Red Bull Flying Illusion tekende hij mee de choreografie uit. “Dit is de meest vernieuwende en spectaculaire show in de geschiedenis van breakdance”.

Mis deze unieke voorstelling niet en bestel nu je tickets op www.redbullflyingillusion.be