Koester je fotoherinneringen voor altijd

Fijne herinneringen leggen we graag vast op de gevoelige plaat. Of het nu om die laatste droomvakantie of het eerste verjaardagsfeestje van je oogappel gaat, de bewijzen ervan zijn van onschatbare waarde. Daarom is het belangrijk om regelmatig een back-up te maken.

Hoe meer foto’s je maakt, hoe vaker je favoriete beelden verloren gaan in de massa. Je verliest je ontwikkelde foto’s of hebt zoveel om je heen gefotografeerd dat je de resultaten ervan niet meer bekijkt. In de juiste foto’s uitkiezen en opslaan kruipt tenslotte zoveel tijd.

Online back-up

Online opslagmogelijkheden bieden een oplossing. Je kunt je herinneringen bijvoorbeeld samenbrengen in een fotoalbum op Facebook, maar dan zijn je kiekjes meteen zichtbaar. Dat wil je net voorkomen als je deelneemt aan de Metro Photo Challenge. Stel je voor dat iemand met jouw reis naar Paaseiland gaat lopen!

Irista

Je foto’s zijn veiliger als je ze uploadt naar een cloud-opslagdienst. De nieuwste camera’s van Canon zijn uitgerust met Image Sync waardoor ze kunnen selecteren op nieuwe foto’s. Je kunt ervoor kiezen om die automatisch op je computer, smartphone of tablet op te slaan, maar ook om ze op een eenvoudige manier te uploaden naar je favoriete cloud-platform. Irista van Canon is er daar binnenkort ongetwijfeld één van, want daar worden je herinneringen weergegeven in de beste kwaliteit.

Nu je weet hoe je prachtplaatjes niet meer verloren gaan, kun je er vast en zeker een paar insturen voor de Metro Photo Challenge. Wie weet win jij wel een fotoreis naar Paaseiland! Laat je camera niet te lang liggen, want de wedstrijd loopt op 25 november af.