Samsung lanceert nieuw winkelconcept in Docks Bruxsel

Technologiegigant Samsung pakt uit met een gloednieuw winkelconcept. De Samsung Experience Store opent dan de deuren in Docks Bruxsel. Niet enkel de service, maar ook de beleving staat centraal. Zo zullen klanten er het volledige mobiele gamma van Samsung kunnen ervaren

Het nieuwe winkelcentrum Docks Bruxsel heeft er vanaf 20 oktober een innovatief winkelconcept bij: Samsung gooit dan de deuren van zijn Experience Store open. Het volledige mobiele gamma, gaande van kleine accessoires en hoofdtelefoons tot de top-of-the-line smartphones en virtual reality-brillen zullen er voorhanden zijn.

De Experience Store is geen stijf museum. Kijken mag, aanraken en beleven is zelfs aangeraden! Zo kunnen bezoekers genieten van een Virtual Reality-demonstratie in 4D met de Gear VR. Daarnaast zal de Experience Store ook ‘My Galaxy Workshops’ organiseren, waar Samsung-gebruikers hun smartphone tot in de puntjes leren gebruiken. Meer informatie daarover vind je op de site van de Samsung Experience Store.

Wie na zijn of haar persoonlijke ervaring met het product nog vragen heeft, kan uitleg en advies inwinnen bij de aanwezige experts. “In onze ‘experience zones’ worden bezoekers ondergedompeld in de laatste technologische snufjes en ondervinden ze aan den lijve hoe het ecosysteem van verbonden apparaten hun leven gemakkelijker kan maken”, licht Griet Brantegem, Retail Manager bij Samsung België, toe.

_mg_4718Voor Samsung stopt de service niet na de verkoop. De Experience Store is dan ook uitgerust met een pijlsnelle dienst naverkoop. Heb je je smartphone laten vallen en werkt je scherm niet meer naar behoren? Geen probleem, maak een afspraak en medewerkers van Samsung herstellen hem in minder dan een uur tijd.

“Mensen kunnen niet meer zonder smartphone, zelfs niet voor een korte tijd. Net daarom willen we problemen met de toestellen van onze klanten in minder dan een uur tijd kunnen oplossen”, aldus Griet Brantegem.

Zelfs over de locatie van de Samsung Experience Store is goed nagedacht. Docks Bruxsel is niet enkel centraal gelegen en vlot bereikbaar. Het nieuwe winkelcentrum integreert ook alle digitale technologieën die de shopping- en vrijetijdsbeleving kunnen verrijken.

Zo is er bijvoorbeeld gratis wifi in het hele complex, zijn afhaalpunten voor onlinebestellingen voorzien, kan je er steeds de dienstregeling van het openbaar vervoer raadplegen … Docks Bruxsel beschikt zelfs over een state-of-the-art mobiele app, dus je begrijpt wel waarom Samsung hier zijn Experience Store opent!

Meer weten? Zet je ontdekkingstocht voort op Discover.


161019_samsung_s7_700x300_nl