Nieuwe zoekactie in Beveren naar vermiste Jean Vercarre

door
Belga
Leestijd 1 min.

In het onderzoek naar Jean Vercarre, de 68-jarige man uit Wetteren die sinds midden juni vermist is, vindt opnieuw een zoekactie plaats in een voormalig café in Beveren. De Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen geeft voorlopig geen commentaar in het lopende dossier, waarin één verdachte aangehouden is. Midden juni verliet Jean Vercarre zijn woning in Wetteren en verdween daarna spoorloos. De man zou voor enkele dagen naar Aken geweest zijn, maar de speurders houden er rekening mee dat de man om het leven gebracht werd.

De ex-vriendin van Vercarre zit nog altijd in de cel in dit onderzoek, maar ze ontkent elke betrokkenheid. Vorige maand werd er al gezocht aan de woning van de 63-jarige vrouw aan de Zuidlaan, en begin november in de woning van Vercarre aan de Kalkensesteenweg in Wetteren.

Vandaag wordt gezocht in een voormalig café in de Bijlstraat in Beveren, waar ook al eerder onderzoeksdaden gebeurden. De civiele bescherming zet nu onder meer een graafmachine in bij de zoekactie.

bron: Belga