Race Witte Huis – Elfde vrouw beschuldigt Donald Trump van ongewenste aanrakingen

Race Witte Huis - Elfde vrouw beschuldigt Donald Trump van ongewenste aanrakingen
Race Witte Huis - Elfde vrouw beschuldigt Donald Trump van ongewenste aanrakingen

Pornoactrice Jessica Drake heeft de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump zaterdag beschuldigd van ongewenste intimiteiten. Ze is al de elfde vrouw die dat doet. Volgens de vrouw ontmoette ze Trump tien jaar geleden op een golftoernooi, en vroeg hij haar toen naar zijn hotelkamer te komen. Daar kuste Trump haar en haar twee vriendinnen zonder hun toestemming.
De vrouwen verlieten daarop de kamer, maar een medewerker van Trump belde haar wat later op met de vraag om terug te komen. In ruil zou ze 10.000 dollar krijgen en gebruik mogen maken van zijn privévliegtuig, maar Drake weigerde.
“Ik kies ervoor om mijn persoonlijke ervaring te delen in het licht van de onlangs opgedoken beelden. Zo wil ik mijn stem, mijn kracht en mijn steun geven aan de andere vrouwen die met hun verhaal naar buiten komen. Alles samen zijn zijn woorden en zijn een groot bewijs van zijn persoonlijkheid (…) en van het feit dat hij een verdediger is van seksueel geweld”, zo zei Drake zaterdag op een persconferentie.

Bron: Belga