Woestijnvis vergeet ‘calltoys’ te registreren

Instagram / Woestijnvis

Woestijnvis heeft dezelfde fout gemaakt die de Callboys haar vorige week al voordeden. Het productiehuis vergat namelijk de domeinnaam ‘calltoys’ te registreren.

Woestijnvis nam een patent op ‘dildoys.be’ en ‘calltoys.be’, maar vergat dat te doen voor ‘calltoys.com’ en nu is Francis Van Mechelen, beter bekend als Cisko Kid en de man achter de meezingers ‘Seks met die blonde’ en ‘Al Wie Da Nie Springt’, ermee lopen. “Het is toch bijna niet te geloven dat Jan Eelen (regisseur, red.) een scenario bedenkt waarin jonge gasten in snelheid worden genomen, maar zelf niet voor zijn eigen rechten gaat”, vertelt de de attente man aan Het Laatste Nieuws. “Ik ben niet van plan om de echte Kjetl te worden. Maar stel je voor dat we nu BV’s zouden vinden die hun calltoy wel op de markt willen brengen. Dan zit er muziek in ‘calltoys.com’. Ik geloof het niet echt, maar je weet maar nooit.”

Vanavond verschijnt op VIER de laatste aflevering van ‘Callboys’. In de vorige aflevering merkte Kjetl Benson van Fuckarmy fijntjes op dat Devon, Jay, Randy en Wesley hun product niet hadden laten registreren, wat een ferme streep door hun rekening betekent.