De werkdag van Dennis Moons van StoreGrowers.com

Dennis Moons werkt een aantal maanden per jaar vanuit de meest idyllische locaties. Als zaakvoerder van Store Growers helpt hij webshops aan meer klanten en verkoop. Onlangs nog vanuit Bali.

07:30

wd1_scooter
“Op mijn scooter rij ik door de rijstvelden naar het werk. Terwijl mijn vriendin uitslaapt, sta ik vroeg op om van de ochtenden te genieten. Zalig om me te verplaatsen op hét vervoermiddel van Bali. Helemaal anders dan in de file in België.”


08:00

wd2_working
“In het coworking- kantoor installeer ik me aan een hoog bureau bij het zwembad. De temperatuur is buiten nog doenbaar. Ik werk aan projecten op basis van de feedback die klanten me vannacht stuurden. Dankzij het tijdsverschil loop ik in Bali voor op de tijd van mijn klanten zodat ik de projecten kan aanleveren wanneer hun werkdag begint.”


14:00

wk3_airco
“Buiten is het 38°C geworden. Ik verplaats me naar het aircogekoelde bureau binnen, 26°C. Nu mijn Europese klanten wakker zijn, kan ik overleggen via mail en Skype. Wat ik deze ochtend heb gemaakt, stuur ik hen door. Hun feedback vind ik morgenvroeg in de mail.”


17:00

wd4_sunset
“Altijd een mooie zonsondergang in Bali, wat de perfecte break vormt in de dag. Onze coworking ligt op 300 meter van het strand. Ik ga er even joggen of op het strand naar de zon kijken. Het is mijn manier om tot rust te komen.”


21:00 

wd5_friends_coworking
“Tijdens een event van de coworking ontmoet ik andere ondernemers. Overdag zijn we allemaal aan het werk, maar nu kunnen we elkaar echt leren kennen. Zo bouw ik mijn internationaal netwerk uit en worden coworking-­collega’s echte vrienden.”