Nieuw dansspektakel komt naar België: Red Bull Flying Illusion!

Red Bull Content Pool / Ruud Baan

Wanneer werd je nog eens echt van je sokken geblazen? We weten zo stilaan alles van de wereld en laten ons blijkbaar zelden nog verrassen. De realiteit heeft ons in zijn macht en de magie van de kleine dingen dreigt verloren te gaan.

Red Bull Flying Illusion brengt deze magie opnieuw tot leven met een wervelende show vol onmogelijkheden. Het is het nieuwste spektakel van de internationaal gerenommeerde breakdancegroep Flying Steps uit Berlijn. Twaalf van de beste urban dansers ter wereld komen samen in een magische battle tussen rivaliserende krachten. Flying Heroes tegen Dark Illusions, goed tegen kwaad, het licht van de liefde tegen de eeuwige duisternis.

Deze show doet de grens tussen adembenemende breakdance en de unieke kracht van illusies vervagen. De bovennatuurlijke dansmoves en optische illusies gaan naadloos in elkaar over. Plots wordt een headspin één met de droom om te vliegen. Dat maakt Red Bull Flying Illusion nu net zo intrigerend. Wat is echt? Wat is maar een illusie? En speelt dat eigenlijk een rol?

Mis deze unieke voorstelling niet en bestel nu je tickets op www.redbullflyingillusion.be