Zes redenen om voor ledlampen te kiezen

Met ledlampen maak je steevast de goede keuze. Ze laten jou toe tot 90% goedkoper te verlichten: goed voor het milieu én jouw portemonnee. Daarbovenop geniet je nog eens 20% extra korting bij jouw ledaankopen via Test-Aankoop! Waarop wacht je nog? Bestel nu jouw ledlampen via www.actieled.be en vergeet de kortingscode GOODLED niet in te geven bij het afrekenen.

Led is ook voor jou de beste keuze, want wist je dat ledlampen…

  1. … erg energiezuinig zijn in vergelijking met de klassieke alternatieven?

Ze verbruiken een stuk minder dan de klassieke gloei- of spaarlampen. Een verschil dat je zeker zal voelen op je energiefactuur!

  1. … veel meer licht produceren met minder energie in vergelijking met de klassieke alternatieven?

Ledlampen produceren 8 à 10 keer meer licht dan de klassieke halogeenlamp. Als je weet dat dit soort lampen ook minder verbruiken, is led dus zeker een goede keuze.

  1. … goed zijn voor het milieu?

Ledlampen zijn erg zuinig. Je verbruikt minder energie en je zal veel langer kunnen doen met je lampen. Ledlampen gaan zo’n 30 000 branduren langer mee dan bijvoorbeeld een halogeenlamp. Zowel je portefeuille, als de planeet zal jou dankbaar zijn!

  1. … vandaag helemaal op punt staan?

Ledlampen zijn de voorbije jaren erg geëvolueerd en staan vandaag helemaal op punt. Ze werken sneller en zijn steviger in vergelijking met andere varianten.

  1. … jouw woning sfeervol en warm verlichten?

Ledlampen bestaan in verschillende soorten en verschillen onderling in sterkte en kleur. Met led heb je dus ook de optie om warm licht te produceren, dat je woning op een zuinige manier warm en sfeervol verlicht. Bovendien is ook de vormgeving van de hedendaagse ledlamp erg stijlvol.

  1. … ook in dimbare exemplaren te verkrijgen zijn?

Verschillende soorten ledlampen zijn ook verkrijgbaar in een dimbare variant. Dit laat jou nog meer toe de lichtintensiteit én sfeer in je woning, werkplaats,… te bepalen.

Wist je tot slot dat je 2 x kan besparen bij aankoop van jouw ledlampen?
Wil jij ook tot 90% goedkoper verlichten en 450€ besparen op 5 jaar? Koop dan jouw ledlampen door te surfen naar www.actieled.be en ontvang 20% korting bij het afrekenen door gebruik van de actiecode GOODLED.