Veritas voorziet Brussel-Centraal van twee paar sokken

Pendelaars die eind vorige week buiten- of binnenstapten bij station Brussel-Centraal hebben ongetwijfeld even raar opgekeken. De betonnen pilaren die de hoofdingang van het stationsgebouw sieren, waren plots voorzien van reusachtige sokken.

Het opmerkelijke kledingstuk was geen poging van de NMBS om de zuilen tegen de dalende temperaturen te beschermen. De kleurrijke en creatieve make-over is een initiatief van de makers van het ‘Atelier Veritas’, om de opening van hun nieuwe atelier kracht bij te zetten.

Sinds 8 oktober kan iedereen daar allerlei creatieve workshops volgen. Of je nu wil leren breien, wil leren naaien, je eigen handtas wil maken of zelf een pilaar wil aankleden met een enorme kous, de workshops geven je de kans om je creatiefste kant te tonen! Het maakt niet uit je een enthousiaste starter of een doorwinterde bent, iedereen is welkom. Specifieke tools en professionele naaimachines staan er ook voor je klaar!

Komt er geen Atelier Veritas bij jou in de buurt? Op www.atelierveritas.com vind je niet alleen heel wat ideetjes voor je volgende creatie, ook een hoop info over de nieuwste hobby’s en trends komt er aan bod. En alsof dat nog niet genoeg is, vind je vanaf nu ook de gratis atelierkrant, met elke kwartaal twintig prachtcreaties, in de winkels van Veritas!