Bruce Springsteen schrijft briefje voor spijbelende leerling

Bruce Springsteen heeft een afwezigheidsbriefje geschreven voor een spijbelende leerling. De jonge fan was niet op school omdat hij naar een promodag van het nieuwe boek van The Boss ging.

‘Beste directeur Brown, verontschuldigt u alstublieft Michael Fenetry omdat hij te laat of zelfs niet op school is vandaag. Hij kwam naar de bibliotheek van Philadelphia om me te ontmoeten en een exemplaar van mijn boek te halen. Bedankt, Bruce Springsteen’, stond er te lezen op het briefje dat bestemd was voor de schooldirecteur.

De 10-jarige Michael Fenetry en zijn vader Mike waren in de bibliotheek van Philadelphia om een signeersessie van Springsteen bij te wonen. Toen het hun beurt was vroegen ze The Boss om een briefje te schrijven ter verantwoording van het spijbelgedrag van de jongen. De zanger deed dit met veel plezier en vader en zoon bezorgde een kopie van de mededeling aan de directeur. Het origineel wordt alvast ingekaderd ten huize Fenetry.

Springsteen bracht zopas ‘Born To Run’ uit, een autobiografie waarin de zanger het onder meer heeft over de moeilijke relatie met zijn vader. The Boss is momenteel druk bezig met de promotie van het boek.

Foto Twitter / Mike Fenetry