Europa League - Geblesseerde Milicevic vindt dat AA Gent nooit in de problemen kwam

door
Belga
Leestijd 2 min.

AA Gent-middenvelder Danijel Milicevic bleef donderdag in de kleedkamer tijdens de rust van het met 2-0 gewonnen Europa League-duel tegen Konyaspor. Morgen/vrijdag ondergaat hij een scan om zijn blessure nader te bekijken. "Ik voelde in de sprint een hevig stekende pijn", zei de Bosniër. "Wellicht is het een contractuur in de bil, maar daarover zal de dokter uitsluitsel moeten geven. Het was alsof ik geraakt werd door een scherpschutter. De wedstrijd tegen Club Brugge komt wel heel snel. Natuurlijk zou ik er graag bij zijn in de Slag om Vlaanderen. Dat zijn altijd pittige wedstrijden. Club Brugge heeft wel twee dagen recuperatie meer ten opzichte van AA Gent. Dat is ergens niet echt eerlijk."

"Wat de match tegen Konyaspor betreft, mogen we best tevreden zijn", verklaarde Milicevic. "Wij slaagden erin het verschil in de eerste helft te maken. Na de rust hebben we wat gas teruggenomen. We doen een zeer goede zaak door deze zege en blijven op koers. Bovendien behielden wij de nul en kwamen we nooit in de problemen."

Lasse Nielsen kende samen met het verdedigende compartiment een zeer rustige avond tegen Konyaspor. "Ik ben blij dat we deze match winnend hebben afgesloten", lachte de Deen. "Het begin van de wedstrijd verliep heel goed voor ons, bijna perfect. Tijdens de tweede helft lieten we het tempo te veel zakken en kon Konysapor iets meer in de wedstrijd komen. Of we na de rust al met Club Brugge in ons hoofd zaten? Niet echt, denk ik. Ik kan niet echt verklaren waarom onze aandacht verslapte. We speelden wel een zeer verdienstelijke match en zijn op geen enkel moment in de problemen gekomen. Ook al was Konyaspor meer aan de bal tijdens de tweede helft, ze creëerden maar één luttele kans."

bron: Belga