Carrasco maakt BayernMünchen het leven zuur

Atletico Madrid heeft in de groepsfase van de Champions League met 1-0 gewonnen van Bayern München. Yannick Carrasco maakte de enige goal.
Matthias

De topaffiche van de tweede Champions League-speeldag ging tussen Atletico Madrid en Bayern Munchen. De heruitgave van de halve finale van vorig jaar loste de verwachtingen in, met twee enthousiast en snel spelende ploegen. Bayern begon dominant en nam de tijd om lange aanvallen op te zetten. Halfweg de eerste helft kantelde de partij echter. Atletico kwam beter in de match en versierde enkele goede kansen, met als hoogtepunt een goal van onze landgenoot Yannick Carrasco (foto midden): 1-0.

In de tweede helft probeerde Bayern de bakens te verzetten, maar het was toch weer Atletico dat het gevaarlijkst was. Antoine Griezmann miste zelfs nog een penalty voor de roodwitten. Het bleef echter 1-0.

Belgen schieten raak

Ook in de andere wedstrijden waren de Belgen trefzeker. Thorgan Hazard bracht Mönchengladbach op voorsprong tegen Barcelona, dat nadien wel nog twee keer scoorde. Dries Mertens wist zelfs twee goals te maken voor Napoli, dat op eigen veld met 4-2 won van Benfica.