De werkdag van een team­coördinator bij een stadsloket

An Kinders is teamcoördinator bij het stadsloket van district Antwerpen. Dagelijks komen 1.000 klanten langs. An stuurt een team van vijftien loketmedewerkers aan en zorgt mee voor een vlotte dienstverlening aan de burger. Ook interesse in een coachende rol bij de stad? Bekijk de vacatures op www.antwerpen.be/jobs.

 

 

werkdag_0830

8u30
Ik wens iedereen een goedemorgen en lees mijn mails. Iemand meldt zich ziek. Ik pas de planning aan. Zo kan de burger zoals altijd op een vlotte dienstverlening rekenen.


werkdag_0930

9u30
We starten met een nieuw onthaal. Medewerkers lopen rond in de wachtzaal en helpen burgers zonder afspraak verder. Alles loopt vlot, de reacties zijn positief.


werkdag_1000

10u00
Met de dienstfiets vertrek ik naar de opleiding ‘coachend leidinggeven’. Ruimte voor opleidingen is belangrijk. Ze helpen me mijn werk als teamverantwoordelijke goed te doen.


werkdag_1330

13u30
Een burger heeft enkele moeilijke vragen over haar rijbewijs. Ik bekijk samen met mijn medewerker hoe we de klant zo goed mogelijk kunnen helpen.


werkdag_1400

14u00
Op het wekelijkse overleg overlopen we met alle teamcoördinatoren de lopende zaken en projecten. Zo blijven we goed op de hoogte van wat er in elk team gebeurt.


werkdag_1600

16u00
De oude archiefboeken van het stadsloket verhuizen. Ik onderzoek locaties en mogelijkheden. We gaan zoveel mogelijk digitaliseren en moderniseren.

 

 

antwerpen_logo_web

Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner Stad Antwerpen.