Invaller Hazard en Mönchengladbach hebben geen probleem met Ingolstadt

Borussia Mönchengladbach heeft zaterdag op de vijfde speeldag van de Bundesliga een 2-0 overwinning geboekt op Ingolstadt. Thorgan Hazard begon op de bank, maar mocht na tien minuten in de tweede helft invallen.

Hazard was dit seizoen al zes keer trefzeker voor die Fohlen, maar moest in de thuiswedstrijd tegen Ingolstadt toch genoegen nemen met een plek op de bank. Van daaruit zag hij Stindl de thuisploeg op slag van rust op voorsprong brengen. De kapitein van Mönchengladbach plaatste een afgeslagen voorzet feilloos voorbij Ingolstadt-doelman Nyland. Na de pauze consolideerde de thuisploeg haar voorsprong. Wendt legde de eindstand een kwartier voor tijd vast op 2-0. Mönchengladbach klimt in de stand, met tien punten na vijf speeldagen, naar een gedeelde vijfde plaats.