Stop de persen: er bestaat een pizzakamp voor volwassenen

Als kind is iedereen wel eens op een kamp geweest. Je maakte er een hoop vrienden en beleefde er onvergetelijke momenten. Jammer genoeg worden er maar weinig kampen voor volwassenen georganiseerd. Het pizzakamp uit Minneapolis vormt de uitzondering op de regel en staat – zoals de naam al doet vermoeden – volledig in teken van pizza’s.

Als je arriveert, krijg je een pizza T-shirt en een tote bag cadeau. Zo heb je meteen de perfecte outfit om twee dagen lang mee rond te paraderen.

Tijdens het weekend staan er verschillende amusante activiteiten op de planning, zoals boogschieten en kanoën. ’s Avonds is er een live band en de muziek gaat – je raadt het al – alleen over pizza’s. Maar het moment suprême is natuurlijk het eten. Je kan voor een ‘all you can eat’-formule of een afhaalvariant kiezen. Voor de creatievelingen is er ook een bar waar ze hun eigen pizza kunnen maken én opsmikkelen.

Jammer genoeg vindt het kamp dit weekend plaats in Minneapolis, maar volgend jaar wordt het smakelijke festijn opnieuw georganiseerd. Als je niet kan wachten tot dan (of geen tickets naar Amerika wil kopen), kan je natuurlijk zelf een tent in de tuin zetten en pizza’s bereiden.

Foto Instagram / Minneapolis Pizza Club