“Scheiding ‘Brangelina’ is karma”

Jennifer Aniston wist dat de scheiding tussen Brad Pitt en Angelina Jolie slechts een kwestie van tijd was. In 2005 verliet de acteur de voormalige ‘Friends’-actrice voor Jolie en de scheiding zou karma zijn voor hetgeen elf jaar geleden gebeurde.

De 47-jarige Aniston geeft toe dat ze een soort van opluchting ervaart door de scheiding. “Iedereen uit Jennifers vriendenkring beschouwde Jolie als een gestoorde meester-manipulatrice. Ze gingen er wel van uit dat het einde van de relatie een gevolg zou zijn van overspel van haar kant”, zegt US Weekly. Volgens de eerste berichten blijkt het tegenovergestelde waar te zijn. Jolie zou de scheiding hebben aangevraagd omdat ze er achter was gekomen dat Pitt een relatie heeft met Marion Cotillard. Naar verluidt kunnen de twee het op de set van de binnenkort te verschijnen film ‘Allied’ iets te goed met elkaar vinden.

De entourage van de Franse actrice doet het verhaal af als nonsens en benadrukt dat Cotillard nog steeds samen is met acteur en regisseur Guillaume Canet.

Foto AFP / M. Winkelmeyer