Op deze leeftijd ontmoet jij de liefde van je leven

Of je wel of niet gelooft in een soulmate of de ware, toch komen de meeste mensen op een bepaald moment iemand tegen met wie ze de rest van hun leven willen delen. Datingsite Match.com voerde een enquête uit bij 2.000 mensen om te onderzoeken wanneer deze amoureuze gebeurtenis exact voorvalt. 

De wetenschappers hebben ontdekt dat de gemiddelde vrouw 25 kaarsjes heeft uitgeblazen als ze haar prins op het witte paard ontmoet. Een man zou de ware tegen het lijf lopen op zijn 28ste.

Ook opvallend: de meeste tortelduifjes durven eerder kussen dan hand in hand over straat lopen. Zo eindigt 31% de eerste date met een french kiss, maar duurt het bij 34% twee weken vooraleer ze elkaars hand vasthouden in het openbaar.

Facebook offical

Gemiddeld wachten koppels vijf maanden vooraleer ze de magische woorden “ik hou van jou” zeggen. Het duurt ongeveer even lang om de relatie officieel te maken op Facebook.

Na een half jaar lijkt de relatie echt serieus te worden, aangezien dan drie belangrijke mijlpalen gepasseerd zijn. Zo kennen de koppels elkaars imperfecties, hebben ze de eerste grote ruzie achter de rug en hebben ze de schoonouders ontmoet.

Foto Pixabay