Inbrekers laten kinderachtige briefjes achter

Een gezin in de Amerikaanse stad Houston is getroffen door erg kinderachtige inbrekers. De dieven hebben briefjes achtergelaten, waarop in hanenpoten geschreven staat we ze gestolen hebben en waarom ze het gedaan hebben.

“Ik heb je spullen gestolen omdat mijn broer zei dat het moest”, geeft een inbreker toe op het briefje. Het andere kattebelletje is iets minder vriendelijk. “We hebben ingebroken, HAHA! We hebben je Playstation, controllers, spelletjes en computer gestolen”, pocht de dief.Het kinderlijke geschrift en vele spelfouten doen vermoeden dat de daders bijzonder jeugdig zijn. Slachtoffer Joseph Alvarado, een leerkracht voor kinderen met gedragsproblemen staat voor een raadsel, maar vermoedt dat zijn beroep er iets mee te maken heeft.

“Het is verschrikkelijk om die briefjes te lezen. Voor mij is het moeilijk te aanvaarden dat iemand deze beslissing gemaakt heeft. Iemand heeft zomaar mijn deur opengetrapt, spullen gebroken en zaken gestolen en die persoon dacht dat hij goed bezig was. Ik breng veel tijd door met kinderen die vaak verkeerde keuzes maken. Dit keer zit ik aan het ontvangende eind”, aldus Alvarado aan KHOU 11 News.

Foto Pixabay