Vrouw aangehouden voor diefstal van drie frietjes

Een vrouw uit Washington D.C. is gearresteerd en aangeklaagd wegens diefstal. Haar buit: drie frietjes uit het bord van een politieagent. Dat bericht lokale zender Fox5

De agent was vorige week aan het genieten van een maaltijd in ‘Italian Kitchen on U’. Twee vrouwen, die volgens de politie iets te diep in het glas gekeken hadden, probeerden een gesprek aan te knopen met de politieman. Volgens het verslag nam één van de twee dronken dames vervolgens een frietje uit het bord van de agent.

Toen ze zich nog een tweede exemplaar toe-eigende, was de maat vol de getergde agent. Volgens zijn eigen rapport heeft hij de vrouw gewaarschuwd dat hij voor de maaltijd betaald had, dat ze bijgevolg aan het stelen was en dat hij haar kon arresteren wegens diefstal van voedsel.

“Als dat zo is, kan je met net zo goed naar de gevangenis brengen”, zou de beschonken tafelgenoot hebben geantwoord. Onverschrokken greep ze haar derde goudgele aardappelstaafje. Dat politieman bleek een man van zijn woord en sloeg de voedseldievegge in de boeien. De hongerige vrouw kijkt nu aan tegen een aanklacht wegens diefstal. Het onderzoek naar haar misdrijf loopt nog.

Foto Pixabay