Neem een vliegende start met 15.000 euro startkapitaal!

Accept the challenge! Doe mee aan Bizidee en laat je ondernemingsplan beoordelen door een professionele jury. Daarnaast maak je kans op 15.000 euro startkapitaal, aandacht van media en potentiële investeerders en last but not least een membership van de Bizidee community met interessante profielen uit de start-up scene.

Bij Bizidee ondersteunen we iedereen met een ondernemersdroom én een goed plan. Ben je minstens 18 jaar én heb je ambitie om te ondernemen? Dan is de Bizidee Ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen de ideale uitvalsbasis om jouw geniaal idee te testen! De deadline om je ondernemingsplan in te sturen is 14 november! Save the dates!

Ambitie kent geen grenzen

Niet iedere ondernemer bezit dezelfde ambitie en dat is ook niet erg. Hoe moordend zou de concurrentie zijn?! Om maximale ondersteuning te bieden in alle sectoren, bieden we daarom de mogelijkheid om te winnen in twee categorieën, small en large.

small-large

Inspiration

We geven je niet alleen de juiste tools om je ondernemingsplan aan te scherpen, maar organiseren ook inspirerende workshops en sessies over topics waar startende ondernemers mee in aanraking komen. Bizidee ondersteunt je in het bouwen van een stevig fundament. Door focus op een goede voorbereiding via uitwerking van je ondernemingsplan, vergroot je de kans op een succesvolle onderneming.

Meer informatie over de inspiratiedagen vind je hier.

Samen voor sterk ondernemen!

Bizidee wordt gesteund door het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Helping hands Nood aan helpende hand?

 Flavr What’s your FLAVR? 

Roadmap to succes Inspiratie om te gaan ondernemen!

2016-logo-banner-voor-site1