Inspiratie om te gaan ondernemen!

Zit jij ook met nog heel wat vragen om als ondernemer op te starten zoals:  Ben ik wel een ondernemer? Hoe kan ik een wereldwijd succes maken van mijn concept? Hoe groot is mijn potentiële afzetmarkt?  Wat onderscheidt mijn idee nu echt? Hoe ga ik dit allemaal tot uitvoering brengen en hier effectief nog iets mee verdienen?   Is mijn onderneming future proof? Is crowdfunding (n)iets voor mijn business ? … Al deze vragen en zoveel meer komen aan bod tijdens de Bizidee inspiratiedagen !

Wil jij ook een killer ondernemingsplan?

Heb je geen kaas gegeten van ondernemingsplannen schrijven of wil je gewoon even advies op hetgeen je tot nog toe in kaart gebracht hebt? Schrijf je dan in voor de workshop van het ondernemingsplan of contacteer ons voor een gratis adviesgesprek met één van onze aanwezige experten.

We listen!

Heb je nood aan 1-op-1 coaching, maak dan snel een afspraak met de coach van je dromen. Wil je een klankbord met kennis van sales, marketing, finance, juridisch, IT … of wil je een kritische blik over je uitgewerkte ondernemingsplan? Boek dan een speedcoach (45 min) of een generalist (2u). Voor een generalistische coaching dien je enkel vooraf een draftversie van je ondernemingsplan aan Bizidee te bezorgen.

This is how we do it…

Bizidee organiseert drie inspiratiedagen: op 27 september in Leuven, op 11 oktober in Antwerpen en op 25 oktober in Gent. Meer informatie over de workshops, gastsprekers en hoe je in te schrijven vind je hier!

  • 27 september 2016 (13u15 tot 18u00) – inspiratiedag VAC Dirk Bouts, Leuven
  • 11 oktober 2016 (13u15 tot 18u00) – inspiratiedag Flanders Business School, Antwerpen
  • 25 oktober 2016 (13u15 tot 18u00) – inspiratiedag VAC Virginie Loveling, Gent

Vliegende start Neem een vliegende start!

Helping hands Nood aan helpende hand?

Flavr What’s your FLAVR? 

2016-logo-banner-voor-site1