Met gezwinde passen door de plassen: dit schoeisel moét je hebben komend seizoen

Ook al klopt de zon momenteel overuren, er valt niet aan te ontsnappen. Vroeg of laat is de regen er weer. Maar da’s goed nieuws! Want met deze stylishe laarzen spring je met plezier de plassen in.

aiglePaars van afgunst
Er gaat niets boven een paar leuke rubberen laarzen als het regent. Vooral als ze paars zijn! Iedereen weet dat dit dé kleur is van het herfst-winterseizoen 2016.
Chantebelle POP, Aigle, 99,99 euro

beoriginalHerfst op hakken
Het Belgische merk Beoriginal is niet bang van een streepje originaliteit. En wij ook niet. Vooral niet als we eens lekker elegant uit de hoogte kunnen doen…
Zebou, Beoriginal, 179 euro

ipponvintageWild van water
Je hoeft niet te grommen bij het minste druppeltje regen. Bekijk het langs de positieve kant en trippel fier als een leeuw door de urban jungle.
‘James Leo’ derbies, rubber, Ippon Vintage, 147,50 euro

gioseppoGlitter en amour
Hoezo, pailletjes zijn voor kleine meisjes? Nonsens! Vooral niet als ze je eerder een glamrock look geven dan de allures van een ordinaire prinses.
‘Bouret’ bottines, rubber, Giozeppo, 44,95 euro

havaianasHoog en droog
Lekker hoge laarzen voor de drache nationale (of overstromingen). Kortom, voor alles wat je voor de voeten gegooid krijgt.
Helios, Havaianas, 89,57 euro

tommyAmerikaanse klasse
De grote Tommy Hilfiger heeft weer een perfecte lijn uit. Simpel is het nieuwe classy. Of hoe je zelfs onder een grijze hemel elegant kunt zijn. Bedankt, Tommy!
Tommy Hilfiger, ‘Odette’ bottines, 80 euro

armisticeAl goud wat blinkt
Het Franse merk Armistice maakt ons blij door onze delicate voetjes in goud te wikkelen. Opgepast: met deze juweeltjes spring je best niet in plassen van meer dan 2 cm diep.
Fox Derby Palace Reflex, Armistice, 89 euro

 

Door Lucie Hage