Twitteraccount Gwendolyn Rutten gehackt

Twitteraccount Gwendolyn Rutten gehackt

De Twitteraccount van Gwendolyn Rutten is zondagavond gehackt. Dat bevestigt de Open Vld-voorzitster aan Belga, die toevoegt dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Zondagavond om 22.09 uur verscheen een eerste vreemde tweet van de voorzitster. “Ik stop ermee! Die bedriegers van de @openvld zullen er niet goed van zijn. Met zo een partij kan je toch niet werken zeg…”, zo stond er. Een kleine tien minuten later volgde nog een tweede tweet.
Gwendolyn Rutten bevestigde telefonisch dat haar account wel degelijk gehackt is, en plaatste ook een bericht op Facebook. “T is gebeurd. Mijn twitter account is zonet gehackt. We doen ons best om dit gauw in orde te krijgen. Gelukkig is er nog facebook”.
Ook op de Twitteraccount van Open Vld wordt er melding van het incident gemaakt. “Gehackt. Het was een kwestie van tijd maar ook account @RuttenGwendolyn overgenomen. We lossen het op! #gehackt”, zo staat het.
Afgelopen week werden ook de Twitteraccounts van Vlaams CD&V-minister Joke Schauvliege en CD&V-politicus Raf Terwingen gehackt.

bron: Belga