Dankzij deze trillende wekker word je wel heel vrolijk wakker

Een wekker die je met een glimlach van oor tot oor het bed laat uitrollen lijkt een utopie. En toch is dat exact wat ‘The Little Rooster’ belooft te doen. Deze wekker zou je namelijk uit dromenland halen door je een orgasme te geven. 

Feitelijk is de wekker niets meer dan een kleine vibrator met 27 trilstanden. Als je gaat slapen, stel je de gewenste opwaaktijd in. ’s Ochtends word je niet gewekt door een irritant geluid, maar door een zacht getril. Goed nieuws voor de snoozers: de pikante klok heeft ook een snoozefunctie, ‘snorgasm’.

Little Rooster

“Vroeger sliep ik altijd door mijn wekker en moest ik me elke ochtend haastig klaarmaken”, vertelt een enthousiaste gebruiker op de website van de wekker.  “Nu word ik altijd fris en fruitig wakker. Mijn collega’s hebben ook al gemerkt dat ik vrolijker ben op de werkvloer, maar ik heb hen nog niet verteld waarom.”

The Little Rooster blijkt een groot succes te zijn, want momenteel is het toestel uitverkocht. Eind deze maand moet je het opnieuw online kunnen bestellen voor een slordige 80 euro.

Foto Pixabay