Rode Duivels - Romelu Lukaku kroont zich tot matchwinnaar in Cyprus

Romelu Lukaku was dinsdagavond nog maar eens belangrijk voor de Rode Duivels. Met twee doelpunten trok hij de nationale ploeg over de streep op Cyprus en kroonde hij zich logischerwijs tot matchwinnaar. "We wisten dat we vanavond gewoon moesten winnen", verwees de spits van Everton naar de mindere resultaten van de voorbije wedstrijden. "In de eerste 25 minuten was het goed, daarna lieten we Cyprus te veel in de wedstrijd komen. In de tweede helft hebben we goed gereageerd om uiteindelijk nog met 0-3 te winnen."

Voor Big Rom waren het al de achttiende en negentiende treffer in het shirt van de Rode Duivels. Met dertig treffers zijn Paul Van Himst en Bernard Voorhoof topschutters aller tijden bij de nationale ploeg, maar voor de nog steeds maar 23-jarige aanvaller lijkt het dus slechts een kwestie van tijd te worden vooraleer hij dat record te pakken heeft.