Amerikanen verlekkerd op dreigement van Trump-medewerker

Marco Gutierrez, een mede-oprichter van ‘Latinos for Trump’, heeft deze week uitgepakt met een bizar dreigement, dat toch gesmaakt werd door Amerikanen.

Tijdens een discussie op zender MSNBC over het plan van Trump om miljoenen mensen weg te sturen uit de Verenigde Staten, liet Gutierrez verstaan dat zijn Latijns-Amerikaanse cultuur “een erg dominante cultuur is, die zichzelf oplegt en problemen veroorzaakt.” Vervolgens pakte hij uit met een futuristisch scenario. “Als niemand daar iets aan doet, krijg je binnenkort tacoverkopers op elke straathoek”, beweert de aanhanger van Donald Trump.

Hoewel Gutierrez deed uitschijnen dat de vele tacoverkopers een mogelijk doemscenario vormen, lijken de meeste Amerikanen daar een andere mening aan over te houden. Sterker nog, heel wat mensen op Twitter lieten uitschijnen dat ze het best wel zien zitten om niet te ver te moeten gaan voor de Mexicaanse snack of zijn überhaupt gelukkig dat taco’s eindelijk beschikbaar zullen zijn in hun gemeente. Het duurde dan ook niet lang voordat #TacoTrucksOnEveryCorner populair was op het sociale medium.

Foto Pixabay