Deze yogi op het vliegtuig laat iedereen versteld staan

Een lange vliegreis kan best vermoeiend zijn. Je hebt steeds te weinig plaats, verveelt je te pletter, kan geen slaap vatten en als klap op de vuurpijl beginnen je medepassagiers te snurken. Maar deze vrouw gaat wel heel ver om de eentonigheid van een vlucht te bestrijden. 

Tijdens een vlucht van Los Angeles naar Cabo San Lucas in Mexico had een vrouw het geniale idee om enkele yoga-oefeningen uit te voeren op het vliegtuig. Wat begon met een aantal stretchen, eindigde met enkele indrukwekkende handstanden.

De opvallende yogaposes werden vastgelegd door de Amerikaan Raad Mobrem. Hij vond het tafereel best hilarisch en deelde het op Twitter. “Het was echt een heel bizarre situatie”, vertelt de man aan Inside Edition. “Twintig minuten lang bleef ze de ene oefening na de andere uitvoeren, tot een stewardess haar vroeg om te stoppen. Maar eerlijk is eerlijk: ze deed het best goed én zonder de man naast haar wakker te maken. Grappig toch?”

Blijkbaar is ze niet de eerste yogi die haar talenten laat zien op het vliegtuig. De gezichtsuitdrukkingen van de medereizigers spreken boekdelen.

Foto Instagram / stamboyoga