‘McChicken’-filmpje ontketent hilarische Twitterstorm

Op het wereldwijde web circuleert een filmpje waarin een man de liefde bedrijft met een McChicken-hamburger. Het walgelijke schouwspel inspireerde heel wat Twitter-gebruikers om hun grappigste reacties de wereld in te sturen.

Er doen heel wat horrorverhalen over burgerrestaurants de ronde. De meeste gaan over gebrekkige hygiënische omstandigheden, de moderne slaverij achter de friteuse of het effect van drie XL Giant-menu’s op je kransslagader.

Zelden vangen we iets op over iemand die de hamburger gebruikt als gebruiksvoorwerp in een misselijkmakend schouwspel. Tot we het filmpje zagen van een man die zich bevredigde met een McChicken. Verdere details gaan we u besparen. Geïnteresseerden kunnen het filmpje helemaal onderaan de pagina bekijken.

Nadat we de schok van het filmpje hadden, waren we blij te ontdekken dat het internet het beste van een slechte situatie gemaakt had. De video had namelijk een even misselijkmakend effect gehad op heel wat Twitteraars. Zij antwoorden daarop met hun beste memes en gifs. Hieronder een kleine, doch zeer grappige bloemlezing.

 

 

 

 

 

 

 

Hier het filmpje in kwestie, te bekijken op eigen risico:

 

Foto Wikipedia