Terug naar school? Koop wat extra geheugen!

De zomervakantie loopt jammer genoeg op zijn laatste benen. Een nieuw school- of academiejaar dringt zich aan voor heel wat studenten en dat vraagt natuurlijk een beetje voorbereiding: een verse agenda, maagdelijk witte notitieblokken, een goedgevulde pennenzak … Een nieuwe study buddy mag natuurlijk ook niet ontbreken en wij hebben het perfecte digitale maatje gevonden om het nieuwe schooljaar met glans door te brengen: de Seagate Backup Plus Ultra Slim. Aangezien de harde schijven van laptops lijken te krimpen, is deze compacte externe schijf een haast onmisbaar gadget.

Elke student foetert wel eens dat hij of zij meer geheugen zou kunnen gebruiken. De Backup Plus Ultra Slim zal natuurlijk de examenvragen niet voor je memoriseren, maar met een opslagcapaciteit tot 2 terabyte heb je in ieder geval voldoende ruimte voor al je notities, samenvattingen, powerpointpresentaties … En omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, biedt de Backup Plus Ultra Slim daarbovenop genoeg plaats voor entertainment.

Dat extra geheugen komt natuurlijk van pas, maar de Seagate Backup Plus Ultra Slim heeft nog troeven achter de hand. Dankzij het duurzame en ultracompacte ontwerp is het een fluitje van een cent om al je gegevens mee te nemen van je kot naar huis, zelfs wanneer je geen zin hebt om met je laptop te sleuren. Ook grote bestanden uitwisselen met vrienden of groepsgenoten is een eitje. Niet alleen omdat de Backup Plus Ultra Slim in je broekzak past, maar ook dankzij de razendsnelle USB 3.0-verbinding.

BUP-Ultra-Slim-Gold-Silver-Family-Hi-Res (1)Maar de allerhandigste functie voor de student is ongetwijfeld de mogelijkheid om automatische back-ups in te plannen. Tussen de colleges en de feestjes  door durven studenten een broodnodige back-up al eens uit het oog te verliezen. Wanneer het digitale noodlot toeslaat enkele dagen voor de examens, kan je rekenen op de Seagate Backup Plus Ultra Slim om je een reservekopie van al je studiemateriaal te bezorgen. Een straffe study buddy dus!