Brit koopt per ongeluk een bus in dronken bui

Die pijnlijke ochtenden waarop je met een droge mond, kloppende hoofdpijn en geen idee wat je exact hebt uitgestoken tijdens dat avondje uit, zijn zonder twijfel verschrikkelijk. Een Britse man vond de volgende ochtend wel een erg verrassende dronken daad: hij had een bus gekocht op e-Bay.

Dave Little kon zijn ogen niet geloven toen hij zijn telefoon ’s ochtends controleerde. Na een avondje stappen op Ibiza had de 27-jarige maar liefst 28.500 pond (33.000 euro) neergeteld voor een bus op een onlineveiling. Geen goede aankoop, zeker omdat Dave niet eens een rijbewijs heeft.

Mambos sunset 🌞🌞🌞🌞Lucia Maria

Posted by Davie Little on Monday, 22 August 2016

Volgens Metro UK heeft de vader van Dave zijn telefoon gebruikt om bussen op te zoeken, zonder enige bedoeling om er eentje te kopen. Voor Dave was het bod een groot mysterie, hoewel hij daar later op is teruggekomen.

Zo heeft hij op Facebook toegegeven dat hij na het avondje clubben op het befaamde eiland op de knop ‘Nu kopen’ gedrukt heeft en dat hij verhaal de volgende ochtend voor te lachen was. Een medewerker van e-Bay heeft wel aangegeven dat iemand die een veiling wint, een wettelijk bindend contract afsluit voor de aankoop van het item, tenzij de koper een geldige reden heeft. Een lichtpuntje voor Dave is dat hij voorlopig nog niets betaald heeft en dat misschien ook niet zal moeten doen.

Well that escalated quickly!!!!!!!!Now time for my say on this..Firstly I can't actually believe the response my post…

Posted by Davie Little on Thursday, 25 August 2016

Foto Pixabay