Zomerse fototip #4: reis door de tijd!

Op zoek naar een originele manier  om met het hele gezin een souvenir te maken en tegelijkertijd een herinnering op te halen? Ga eens op zoek naar inspiratie in oude fotoalbums!

Ongetwijfeld vind je er nog ergens een pareltje van een vakantiefoto: het hele gezin op een gocart, iedereen in het zwembad of je broer die zijn ijsje op de grond heeft laten vallen … Deze beelden toveren gegarandeerd een glimlach op je gezicht, maar nog grappiger is een reconstructie 10, 15 of 20 jaar later. Kijk goed wat iedereen aanheeft en hoe iedereen erbijstaat, zet alles in scène en fotograferen maar! Als finishing touch kan je een retrofilter toevoegen voor een authentiek gevoel.

Gelukt? Dan verdient dit beeld sowieso een plekje naast het origineel!  Met smartphoto.be kan je de afbeelding op tal van formaten en oppervlakken laten afdrukken. Bovendien geniet je nu van een fikse korting op alle producten van Smartphoto!

MENL_SmartPhoto_banner_700x250

* Aanbod geldig met actiecode METROSUMMER t/m 30/09/2016 op alle bestellingen via www.smartphoto.be. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Opties en verzendkosten niet inbegrepen.