Vrouw noteert alle hilarische gesprekken die haar man in zijn slaap voert

Als je met een partner het bed deelt, krijg je soms meer dan je verwacht had. Een Canadese vrouw ligt elke nacht naast haar praatgrage echtgenoot en noteert alles wat die te vertellen heeft.

We hebben allemaal wel eens iets gezegd waar we achteraf niet meer volledig achter stonden. Meestal is dat dan de schuld van de demon Duvel, of het verderfelijke La Chouffe van het vat, maar dat is niet de enige oorzaak. Soms breken je fantasierijke dromen door de slaapbarrière en laten ze je bedgenoten meegenieten van de wonderlijke wereld achter je ogen.

Aidan Hailes is zo’n loslippige slaper. De Canadees is al sinds 2003 samen met Lindsay Stamhuis, die dus al heel wat verbale escapades heeft mogen aanhoren. Omdat die meestal ontzettend grappig zijn, besloot ze op een gegeven moment te noteren wat haar geliefde allemaal te zeggen heeft gedurende die nachtelijke uren. Die stukjes conversatie stuurt ze hem dan door, zodat hij de ochtend erna ook kan meegenieten.

Die dialogen gaan ongeveer als volgt:

“Mmm, dat voelt goed.” “Wat voelt er goed?” “Het gevoel.” “Welk gevoel?” “Om Belg te zijn. (gniffelt) En belangrijke dingen op de map tekenen.”

“Dat is wat ik nu bedoel.” “Wat?” “Haar plan.” “Welk plan?” “Wat we moeten doen met de katten.”

“(onverstaanbaar gebrabbel) Je zou ervoor kiezen om af te spreken met Napoleon.”

Gelukkig voor ons plaatste Aidan zelf enkele screenshots op Imgur. Aanschouw en lach:

Praten in slaap 5

Praten in slaap 4

Praten in slaap 3

Praten in slaap 2

Praten in slaap

Foto Imgur / LongTitlesMakeMeHappy