DMX voor de vijftiende (!) keer vader

INDIO, CA - APRIL 17: DMX performs onstage with DJ Snake during day 1 of the 2015 Coachella Valley Music And Arts Festival (Weekend 2) at The Empire Polo Club on April 17, 2015 in Indio, California. Mark Davis/Getty Images for Coachella/AFP

Zijn muzikale carrière mag dan al een tijdje in het slop zitten, in de slaapkamer blijft DMX bijzonder actief. De Amerikaanse rapper is onlangs voor de vijftiende keer vader geworden.

Van anticonceptie heeft Earl Simmons, zoals de blaffende MC in het echt heet, duidelijk nog nooit gehoord. Afgelopen weekend kwam in New York zijn vijftiende nakomeling ter wereld, de eerste met zijn huidige vriendin Desiree. Het gaat om een jongen, die Exodus gedoopt werd en door zijn vader bestempeld wordt als “een zegen”.

Alimentatie

Dat laatste is opmerkelijk want DMX is door zijn niet aflatende voortplantingsdrang al herhaaldelijk in de problemen is gekomen. De veertien kinderen die hij in het verleden bij andere vrouwen verwekte, kosten hem maandelijks een klein fortuin aan alimentatie. De rapper belandde tot tweemaal toe ei zo na in de cel omdat hij zijn betalingen niet op tijd kon uitvoeren, en dat terwijl DMX wereldwijd al meer dan 30 miljoen albums aan de man wist te brengen.