Politie laat zich niet misleiden door vermomming van oude man

Een voortvluchtige Amerikaan heeft een wel erg ingewikkelde manier gevonden om de politie om de tuin te leiden. Jammer genoeg voor de crimineel lieten de agenten zich niet vangen en werd hij alsnog ingerekend.

Amerikaanse ordediensten hadden het huis van Shaun ‘Shizz’ Miller omsingeld, in een poging hem aan te houden voor het dealen van heroïne. Miller was echter niet bereid om zich gewonnen te geven en vermomde zich erg sluw. Wanneer er uiteindelijk iemand uit het huis kwam, zag de politie een oude man in plaats van een 31-jarige crimineel.

De agenten lieten zich niet in het ootje nemen. Hoewel Miller zich behoorlijk overtuigend gemaquilleerd had, hadden de ordediensten toch door dat de oude man de voortvluchtige drugdealer was. De politie arresteerde Miller en vond bij de huiszoeking twee geladen wapens en 30.000 dollar (26.500 euro) cash.

Het ‘Bureayfor Alcohol, Tobacco & Firearms’  heeft een foto getweet van de man met en zonder vermomming, om aan te tonen dat het niet simpel was voor de agenten om de oude man te herkennen als de crimineel.

Foto Twitter / @ATFHQ