Ruziënde bestuurders veroorzaken in Herentals ongeval met vier lichtgewonden

Twee bestuurders zijn zondag op de Ringlaan in Herentals met elkaar in conflict gekomen en hebben zo een ongeval veroorzaakt, waarbij vier lichtgewonden zijn gevallen. De rijbewijzen van de twee kemphanen werden ingetrokken, zo werd vernomen bij de lokale politie.
Het ongeval gebeurde kort voor 15.00 uur op de Ringlaan, tussen het kruispunt met de Sint-Jobstraat en de rotonde aan de Augustijnenlaan. De bestuurders van een lichte vrachtwagen en een personenwagen kregen het met elkaar aan de stok, omdat een van beiden moest invoegen op de rechterrijstrook.
Ze botsten tegen elkaar, waarna de lichte vrachtwagen over de middenberm ging en op zijn zijkant tot stilstand kwam op het andere baanvak. Aan de overkant van de Ringlaan raakten nog vier andere auto’s betrokken bij het ongeval. De vier bestuurders werden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
De rijbewijzen van de twee bestuurders die het ongeval veroorzaakten, werden ingetrokken. Het gaat om twee mannen van 20 en 21 jaar uit Herentals. Zij bleven ongedeerd en waren ook niet onder invloed.

bron: Belga